Dokumendihalduse osakonna tutvustus

Tere! Minu nimi on Aita ja olen töötanud Kaitseministeeriumis eri positsioonidel juba üle 15 aasta. Sattusin Kaitseministeeriumisse tööle avaliku konkursi kaudu ajal, kui vajasin elus väga suurt muutust ja olin valmis riskima asendaja kohale asumisega. Ma olen aru saanud, et ei tasu karta muutusi ega riske, vaid tuleb liikuda oma unistuste poole ja teha seda, mis endale meeldib. Mulle meeldib töötada Kaitseministeeriumis just seetõttu, et siin on inimesed, kes teevad oma tööd südame, kire ja suur pühendumusega ning keda kõiki seob soov panustada Eesti riigikaitsesse ja julgeolekusse. Mitte ükski päev pole meie majas teisega sarnane ning meie töö on huvitav, proovilepanev ja kindlasti arendav.

Minu juhtida on Kaitseministeeriumi dokumendihalduse osakond, kus korraldatakse ministeeriumi dokumendihaldust, asjaajamist ja arhiivindust ning koordineeritakse ka ministeeriumi valitsemisala dokumendihaldust. Minu meeskonnas on kaksteist inimest ja võin uhkusega öelda, et Kaitseministeeriumi 2019. aasta kolleegi tiitliga pärjati just minu inimene. Seega tööd, mida me dokumendihalduse osakonnas teeme, märgatakse ning me tunneme end selle suure meeskonna osana ja vajalikuna. Meie meeskond on piisavalt uudishimulik, avatud, uuendusmeelne, koostöövalmis ja kindlasti isikupärane. Me töötame ühise eesmärgi nimel ning oleme valmis oma kolleege nõu ja jõuga toetama. Dokumendihalduse osakonnas loeb iga meeskonnaliige.